Una odissea per comprar la T-10

He anat a agafar el tren i m'havia de comprar una T-10. He anat a la primera màquina amb la targeta de crèdit, però el «procés no s'ha pogut realitzar», ni en aquesta màquina ni en les altres dues. L'empleat de la Renfe m'ha dit que les màquines «es deuen estar reiniciant. Si no portes diners, n'hauràs de treure».

A les vuit del matí s'han de reiniciar les tres màquines? Almenys els diners m'arribaven per a un bitllet d'anada, clar que jo també he d'agafar el metro i aquest bitllet senzill no és integrat. Quan he aconseguit arribar a l'andana i esperar el següent tren, evidentment el meu ja havia marxat, han dit un missatge pels altaveus.

La cosa és que quan baixem a la nostra estació hem de tenir a punt els bitllets perquè s'estan realitzant batudes per tal d'atrapar usuaris estafadors. No hi ha setmana que no hi hagi algun problema amb algun tren i encara tenen la barra de fer-te perdre més temps quan arribes per fer cua i ensenyar el ditxós bitllet. No invertiran mai en Rodalies, i ara! Però el ramat que pagui, eh?