Comunitat Valenciana

Sepulcre es planteja paralitzar el ple d'investidura si no es contempla el seu nom com a candidat a l'Alcaldia d'Alacant

  • L'edil no adscrit en l'Ajuntament d'Alacant, Fernando Sepulcre, ha advertit que estudia paralitzar el ple d'investidura del pròxim dijous si no s'inclou el seu nom en la llista de candidats a l'Alcaldia. Per a açò, Sepulcre ha esgrimit una sentència segons la qual, malgrat no representar un partit polític, "sí es permet complir amb els drets dels regidors en casos de dimissió o defunció de l'alcalde".
Montesinos es reuneix amb Sepulcre, imatge d'arxiu
Montesinos es reuneix amb Sepulcre, imatge d'arxiu
AYTO ALICANTE
Montesinos es reuneix amb Sepulcre, imatge d'arxiu

Sepulcre s'ha referit així a la situació en el consistori alacantí amb la renúncia a l'acta de l'exalcalde socialista Gabriel Echávarri, processat per suposadament fraccionar contractes en Comerç i per l'acomiadament d'una treballadora temporal de l'Ajuntament, cunyada del portaveu del PP, Luis Barcala.

Sobre aquest tema, l'ex de Ciutadans ha assenyalat que només es votarà a si mateix i ha considerat com "no desgavellada" la seua proposta per a encapçalar una equip de Govern de transició amb representants de tots els grups municipals per a portar la ciutat fins a les eleccions de l'any que vé.

Qüestionat pels impediments a la seua candidatura, per ser no adscrit, Sepulcre ha relatat que va preguntar sobre això al secretari municipal que li va indicar que solament eren elegibles els candidats que representaren a un partit polític.

"Però estic veient que hi ha una sentència precisament de l'any passat, que crec que que va eixir el mes de gener en el BOE, que sí es permet complir amb els drets dels regidors en un cas com una dimissió o una defunció de l'alcalde", ha sostingut.

Per açò, ha considerat que "sí poden estar tots els representants d'un partit polític i els no adscrits". Preguntat sobre què pensava fer si no se li permet, ha indicat: "Si estan fent alguna cosa il·legal, per descomptat que defendré els meus drets; sempre".

EVA MONTESINOS

Preguntat sobre la situació oberta per una possible irregularitat en l'adjudicació del servici d'ambulàncies per als jocs esportius escolars, dependent de la Regidoria d'Esports, que dirigeix Eva Montesinos, número 2 d'Echávarri, i candidata a l'Alcadia, Fernando Sepulcre ha considerat, a més, que així "es fa més ferma la meua postura a l'Alcaldia".

Segons ha sostingut, "seria el súmmum que demà isquera una alcaldessa i en dos mesos tornaren a cridar-la com investigada".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento