Comunitat Valenciana

Emprenedors valencians llancen una plataforma de pel·lícules d'animació personalitzades

  • La iniciativa brinda la possibilitat d'oferir "un detall molt personal", ja que en els vídeos s'inclouen trets de la personalitat i anècdotes reals.
  • A través de la plataforma, els clients poden crear als protagonistes, que s'animen a partir de la informació brindada pels usuaris.
  • El projecte està sent accelerat per Lanzadera, l'acceleradora impulsada per l'empresari valencià Juan Roig, dins del programa Garaje.
L'equipo de Mufubufu Pedro Blasco, Lucía Garrido y Laura Assucena
L'equipo de Mufubufu Pedro Blasco, Lucía Garrido y Laura Assucena
MUFUBUFU
L'equipo de Mufubufu Pedro Blasco, Lucía Garrido y Laura Assucena

Tres joves emprenedors valencians acaben de llançar la plataforma online Mufubufu que permet dissenyar vídeos d'animació a mesura per a regalar. D'esta manera, la iniciativa brinda la possibilitat d'oferir "un detall molt personal", ja que en els vídeos s'inclouen trets de la personalitat i anècdotes reals sobre els protagonistes.

"Cadascuna de les nostres animacions és diferent i única i estan fetes a mesura per als nostres clients el que ens distingueix dins d'este sector", explica Lucía Garrido, cofundadora del projecte, en un comunicat.

A través de la plataforma, els clients poden crear als protagonistes de la història amb un editor de personatges. A continuació, han de respondre algunes preguntes sobre la seua personalitat, gustos, aficions i relatar alguna anècdota, una informació fonamental per a desenvolupar l'animació. L'estètica dels vídeos està "molt cuidada, amb il·lustracions fresques i alegres que sempre van acordes amb el to de la història", destaquen els seus impulsors.

L'equip està format per dos tipus de perfils complementaris. D'una banda, Lucía Garrido i Laura Assucena, il·lustradores i animadores, que s'encarreguen de la part creativa del projecte i, d'altra banda, Pedro Blasco, programador encarregat del funcionament de la plataforma que acaba de crear, la pàgina web http://mufubufu.com/.

Les il·lustradores van iniciar el projecte mentre estudiaven Belles arts en la Universitat Politècnica de València. L'origen de Mufubufu ve d'un regal d'aniversari que Lucía Garrido va realitzar a la seua mare. "Volia fer-li alguna cosa especial, em vaig posar a fer il·lustracions sobre la seua vida i les seues aficions i quan em vaig donar compte tenia una pel·lícula sobre ella mateixa", assenyala.

Bodes i aniversaris

"Volem oferir un nou concepte de regal personalitzat", explica Garrido, qui afig que "a més, és molt versàtil, gràcies al nivell de personalització que té el nostre producte, ja que serveix per a qualsevol moment especial en la vida d'algú". Les temàtiques més demandades solen ser bodes, aniversaris i reunions familiars en les quals s'expliquen multitud d'anècdotes.

El projecte està sent accelerat per Lanzadera, l'acceleradora impulsada per l'empresari valencià Juan Roig, dins del programa Garaje, el qual està orientat a emprenedors amb projectes en fases inicials.

Mufubufu té fins a 11 mesos d'incubació per a convertir la seua idea en realitat, per a açò compta amb assessorament en tot moment, té accés a mentors experimentats, rep formació personalitzada i obté finançament. A més, durant el programa tenen la possibilitat de col·laborar amb la resta d'emprenedors, així com amb alumnes i empresaris de Marina d'empreses.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento