Comunitat Valenciana

Camps critica Oltra per donar suport ara als grans esdeveniments:"Ha canviat la samarreta per una altra forma de vestir"

  • L'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps ha exhibit una fotografia de la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, amb una samarreta amb la seua cara -que va portar durant la seua etapa amb l'oposició com a portaveu de Compromís- per a acusar-la de "cínica" per criticar la política de grans esdeveniments i ara recolzar-los i "posar-se els tacons". "Ha canviat la samarreta per una altra forma de vestir", ha dit.
L'expresident Francisco Camps, en la seua intervenció en Les Corts
L'expresident Francisco Camps, en la seua intervenció en Les Corts
FLICKR CORTS
L'expresident Francisco Camps, en la seua intervenció en Les Corts

Així ho ha indicat Camps en una compareixença en Les Corts en la comissió que investiga la gestió de les institucions firals de la Comunitat Valenciana. En un moment en el qual la diputada de Compromís Teresa García li ha preguntat per la seua relació amb l'empresa Laterne, l'expresident ha mostrat unes fotografies d'Oltra amb la famosa samarreta que porta la cara de Camps i el lema 'Wanted'.

"Aquesta senyora es va posar la samarreta quan jo firmava a Boston l'eixida de la Volvo Ocean Race a Alacant, que aquesta senyora després es va posar els tacons per a anar. Fixen-se si canvia la música estar en l'oposició que en el govern", ha remarcat. Després d'aquesta intervenció, la diputada de Compromís Mireia Mollà ha assenyalat que Oltra sí ha pagat per aquesta peça de vestir i ha eixit de la sala.

Camps ha insistit que Oltra va exhibir la samarreta mentre ell firmava "aquest gran esdeveniment" en un viatge "d'anada i tornada". "Jo no vaig estar una setmana a la Xina i el Japó, sinó que ho vaig fer en un viatge d'anada i tornada perquè no es posara més nerviosa l'oposició". "Sempre donarè suport a aquests esdeveniments, però al que no donarè suport és a actituds cíniques i dir una cosa i fer una altra en un altre moment".

"Aquella samarreta significa un moment molt especial d'algú que ha canviat la samarreta per una altra forma de vestir, que em pareix curiosíssim que quan criticava que jo estava portant la Volvo Ocean Race ací quan ha pogut s'ha posat davant del vaixell i poc ho ha faltat per a pujar-se i eixir a navegar", ha asseverat Camps.

Sobre aquest tema, la diputada de la coalició ha subratllat que no anava a consentir que es critique al seu grup que "tant ha lluitat contra la corrupció", i ha recriminat Camps que "tots els valencians hagen pagat les conseqüències de les decisions del seu govern", que es va caracteritzar, segons ella, pel "balafiament i la corrupció", al que Camps li ha contestat: "No és balafiament invertir en col·legis i hospitals".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento