Comunitat Valenciana

L'EMT allargarà les línies 18 i 95 des de Sant Marcel·lí i Natzaret fins a les platges

  • L'ampliació estival del servei començarà el pròxim dimarts 3 de juliol i s'aplicarà fins al 31 d'agost.
  • El reforç sorgeix després de les exigències veïnals de connexions directes amb les platges des del sud de la ciutat.
Esquema de las líneas de la EMT de València durante el verano.
Esquema de las líneas de la EMT de València durante el verano.
20MINUTOS.ES
Esquema de las líneas de la EMT de València durante el verano.

Els autobusos de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València inicien el pròxim dimarts, 3 de juliol, un recorregut estival extraordinari de les línies 18 i 95, que connectarà als veïns dels barris de Malilla, Sant Marcel·lí i Natzaret amb les platges del nord del cap i casal.

Aquest servei d'estiu suposa un allargament de les connexions habituals i sorgeix com a conseqüència de les reivindicacions veïnals després de la desaparició de les línies especials 20 i 23.

En concret, durant juliol i agost, la línia 18 -que s'inicia en la Creu Coberta i Sant Marcel·lí- ampliarà el seu recorregut al llarg de tota l'avinguda de Tarongers, en lloc d'acabar al principi.

Els busos giraran pel carrer Eugenia Viñas cap a la rotonda de Verge del Sufragi, on, després de donar la volta, tornaran cap a Tarongers per Pavía, detalla la companyia pública en un comunicat.

Des del dimarts també es completarà el recorregut estival de la línia 95, que ampliarà el seu trajecte fins a la rotonda Verge del Sufragi per a facilitar l'accessibilitat a més punts de la platja del Cabanyal.

Aquestes ampliacions sorgeixen com a resposta als suggeriments dels usuaris d'una connexió directa amb la platja des del sud de la ciutat, a més de per a completar l'oferta, i a les dels veïns de Natzaret de tenir un accés més ampli a la platja del Cabanyal.

Gran bescanviador amb la platja 

Amb l'ampliació del recorregut de la línia 18, també es possibilitarà el transbord en la mateixa parada per a poder enllaçar la línia amb els usuaris de 89 i 90, que transcorre per la tercera corona de València. És a dir, tot el corredor del carrer Cardenal Benlloch actuarà com un "gran bescanviador" de línies cap a la platja, destaquen des de l'EMT.

Des d'aquest cap de setmana, el departament de màrqueting informarà en les parades del nou recorregut de les línies 18 i 95, perquè els veïns dels barris puguen conèixer aquesta nova connexió amb la platja. A partir del divendres hi haurà informadors en el carrer per a explicar les alternatives.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento