Comunitat Valenciana

El Bloc respecta la renúncia de Carbonell però no les seues crítiques a Marzà: "Sempre hem defès l'escola pública"

  • L'Executiva Permanent del Bloc Nacionalista Valencià ha assenyalat este dimecres que respecta la decisió de Rafa Carbonell de deixar el seu càrrec com a portaveu de la formació, però ha subratllat que "no està d'acord" amb "els arguments de caire polític de la seua dimissió" ja que, segons publiquen alguns mitjans, Carbonell va enviar un escrit a la militància en el qual criticava el conseller d'Educació, Vicent Marzà, per tancar una línia de batxillerat en el col·legi en el qual anteriorment ell feia classes.

"Des del Bloc defenem i sempre hem defès l'escola pública. És per açò que veiem que el treball i les polítiques educatives i accions actuals que s'estan traient avant des de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports són fruit del programa electoral i de l'ideari del partit", subratlla la formació en un comunicat, després de reunir-se l'Executiva Permanent este dimecres per a tractar la dimissió de Rafa Carbonell qui va dimitir este dimarts per motius laborals.

"Des del partit respectem la decisió personal de Rafa Carbonell de deixar voluntàriament el càrrec orgànic que ostentava i al qual ara lliurement renuncia, però no estem d'acord en els arguments de caire polític de la seua dimissió", puntualitza el Bloc que recorda que "sempre ha defès l'escola pública".

Per açò i davant les crítiques de Carbonell a Marzà, la formació nacionalista remarca que el treball i les polítiques educatives de la Conselleria "són fruit del programa electoral i de l'ideari del partit" perquè són polítiques "en defensa de l'escola pública, amb garanties d'igualtat i de drets educatius per a les famílies valencianes".

"El Bloc i Compromís, des de sempre, encapçalem, amb el conseller Vicent Marzà al capdavant, la lluita per la dignificació de l'escola pública valenciana apostant per la recuperació de l'espai educatiu de qualitat que li correspon en l'educació pública", insistix la formació que subratlla que l'objectiu de la direcció del Bloc és, des de sempre, "treballar per la cohesió del partit, la defensa dels interessos dels valencians i recolzar la tasca dels nostres càrrecs en les institucions valencianes". "Així continuarem fent-ho amb més fermesa que mai", resol la formació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento