Comunitat Valenciana

La huitena edició de Reset Weekend té 60 inscrits

  • Castelló acollirà durant el cap de setmana la huitena edició de Reset Weekend, l'esdeveniment d'emprenedoria pioner a la província que enguany arriba a la seua huitena edició i que té 60 inscrits. La presentació ha tingut lloc este dimarts a l'Ajuntament de Castelló i ha comptat amb la presència de la vicealcaldessa i regidor de Participació Ciutadana, Ali Brancal, i el diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella.
PRESENTACIÓN DE RESET WEEKEND
PRESENTACIÓN DE RESET WEEKEND
AYUNTAMIENTO
PRESENTACIÓN DE RESET WEEKEND

Reset Weekend atreu l'atenció de persones de totes les edats i de molt diversos perfils, però amb un element en comú: les ganes d'emprendre i d'aprendre a donar els primers passos amb el seu propi projecte empresarial, segons ha explicat la promotora de la iniciativa, Noelia Coll, que ha agraït el suport i la col·laboració a les dues institucions.

L'esdeveniment té 60 inscrits que hauran d'elegir dos projectes i treballar durant dos dies per donar-li forma d'empresa. "Precisament, un dels punts forts de la iniciativa és que, entre tots els participants, decidixen què dos projectes són millors i es bolquen per a desenvolupar-los d'una forma molt professional", ha destacat la vicealcaldessa.

Brancal també ha assenyalat que Reset Weekend "és un aparador per a promoure el canvi i la transformació socioeconòmica" i que, des del punt de vista de la perspectiva de gènere, "cada vegada té més dones".

La iniciativa té 13 mentors, que són experts en àrees com la direcció d'empreses, programació, màrqueting, disseny i comunicació. A més, enguany i com a novetat, també es treballarà per a potenciar un altre projecte ja existent, la plataforma per a generar webs aerolínies de baix cost novosites.com.

OPORTUNITAT

Els seus creadors, l'empresa castellonenc Blast Off Partners, elegiran un equip de treball que puga continuar amb el projecte una vegada conclòs l'esdeveniment, amb la possibilitat de convertir-los en socis de l'empresa, fet que suposa una interessant oportunitat laboral per als participants de l'esdeveniment.

Sobre esta qüestió, el diputat delegat de l'àrea de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha volgut transmetre l'"enhorabona als organitzadors i a la iniciativa, que cada any supera les expectatives".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento