Comunitat Valenciana

Turisme València i Cinema Jove oferiran 'Menús de cinema' inspirats en pel·lícules

  • Cada "menú de cinema" inclou la invitació per a gaudir d'una de les sessions programades durant el festival.
  • Podran gaudir-se des d'aquest divendres 23 de juny i fins a l'1 de juliol i ja poden reservar-se a través d'Internet.
  • Un total de 10 establiments serviran aquestes propostes gastronòmiques inspirades en clàssics cinematogràfics.
Turisme València i Cinema Jove oferixen menús de cinema
Turisme València i Cinema Jove oferixen menús de cinema
TURISMO VALENCIA
Turisme València i Cinema Jove oferixen menús de cinema

Una desena de restaurants oferiran, en el marc del Festival Internacional de València Cinema Jove, una sèrie de 'Menús de cinema' inspirats en pel·lícules com 'La Dolce Vita', de Fellini, Jamón, jamón'de Bigas Luna o 'Comer, Beber, Amar', d'Ang Lee.

La Fundació Turisme València impulsa esta iniciativa, dins de la programació del certamen cinematogràfic, amb l'objectiu de "promoure la gastronomia, alhora que es promocionen les creacions audiovisuals", explica l'entitat en un comunicat.

D'esta manera, un total de 10 establiments serviran diferents propostes gastronòmiques inspirades en clàssics cinematogràfics. Cada "menú de cinema" inclou la invitació per a gaudir d'una de les sessions programades durant el festival.

L'oferta gastronòmica més cinematogràfica de la ciutat podrà gaudir-se a partir del dia 23 de juny i fins a l'1 de juliol, coincidint amb el festival Cinema Jove. El termini de reserva per als menús arranca hui, i poden realitzar-se a través del lloc web http://www.visitvalencia.com/filmmenu/

Els restaurants de la ciutat que participen en esta primera edició de 'Menús de cinema' són Al Pomodoro, Chez Lyon, La Lola, La Pappardella, Lotelito, Mon, Ocho y Medio, Palacio de la Bellota, Puerta del Mar i Vuelve Carolina (1 sol Repsol).

Entre les propostes que podran degustar els aficionats figuren el menú 'Tavernier' -inspirat en el director Bertrand Tavernier-; 'La Dolce Vita' (Federico Fellini, 1960); 'Comer, Beber, Amar' (Ang Lee, 1994): 'El Bar' (Álex de la Iglesia, 2017); 'La Gran Comilona' (Marco Ferreri, 1973) y 'Sesión Continua' (José Luis Garci, 1984).

Així mateix, hi haurà plats com 'Un toque de Canela' (Tassos Boulmetis, 2003), 'Jamón, jamón' (Bigas Luna, 1992) o 'Brownie de Willy Wonka' (Willy Wonka i la fàbrica de xocolata-Mel Stuart, 1971), entre d'altres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento