Comunitat Valenciana

El Medusa Sunbeach obrirà la seua primera venda d'entrades des d'un euro el 5 de novembre

  • La temàtica de la nova edició estarà centrada en l’espai, amb el lema ‘Invaders’.
  • El festival se celebrarà del 8 al 13 d’agost en la localitat de Cullera.
  • Quan s'esgoten aquestes entrades no es podran tornar a adquirir fins a la nova obertura dels canals de compra.
Medusa anuncia la temática de su quinto aniversario: ‘Invaders’
Medusa anuncia la temática de su quinto aniversario: ‘Invaders’
MEDUSA
Medusa anuncia la temática de su quinto aniversario: ‘Invaders’

El Medusa Sunbeach Festival de Cullera (València) ha anunciat en un comunicat que obrirà la primera venda d'abonaments per a la cinquena edició de l'esdeveniment de música electrònica el pròxim 5 de novembre, amb preus que van des d'entrades per un euro fins als 150 euros.

A partir d'aqueixa data es podran adquirir els primers 8.000 abonaments per al festival, que tindrà lloc entre el 8 i el 13 d'agost. Enguany, l'organització oferirà quatre modalitats diferents d'entrada per a l'esdeveniment: abonament per als tres dies de festival, abonament amb acampada, àrea Premium i àrea Premium amb acampada.

El festival disposarà dels primers 8.000 abonaments, però aquests seran limitats. La primera venda començarà amb preus que aniran des d'un euro per a l'abonament de tres dies de festival fins als 150 euros de l'àrea Premium.

Quan s'esgoten aquestes entrades no es podran tornar a adquirir fins a la nova obertura dels canals de compra, però s'habilitarà un portal de pre-reserves perquè tots aquells que s'hagen quedat fora de la primera tanda d'abonaments puguen assegurar la seua presència en el festival en el següent tram de venda d'entrades.

La nova temàtica: ‘Invaders’

L'esdeveniment cada any tracta de "sorprendre" als seus assistents amb diferents temàtiques. Després d'haver tancat la seua quarta edició "amb magnificència" amb el tema 'Gorillaz Kingdom', que va suposar una inversió de més d'un milió d'euros en la infraestructura de l'escenari, per al cinqué aniversari l'organització ha escollit nova temàtica: 'Invaders'.

Els assistents viuran una experiència "completament nova i sorprenent" amb aquesta temàtica espacial en la qual els protagonistes seran els éssers extraterrestres i el món intergalàctic.

L'esdeveniment comptarà per a aquest 2018 amb els "millors artistes del panorama actual de la música electrònica, sent la major aposta en els cinc anys de vida del festival", han assegurat des de l'esdeveniment.

"Les grans estreles de l'actualitat musical formaran part d'un cartell de DJs mai abans vists en Medusa. La seua presència augura l'espectacle coincidint amb el cinqué aniversari d'un esdeveniment que s'ha convertit en referència entre el gran públic", han recalcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento