Comunitat Valenciana

Ribó descarta eliminar la reprovació a Barberá com a senadora sol·licitada pel PP

  • "Una cosa és respectar a les persones que falten i una altra cosa és entrar en consideracions polítiques amb les quals no podem estar d'acord".
  • El Govern municipal no vol canviar "les línies roges", i alhora ha sostingut que no els pot demanar el PP una cosa que "ni el PP de la Comunitat fa".
  • El grup Popular havia demanat que es deixara sense efecte l'acord aprovat en setembre pel que s'instava a Barberá a deixar l'acta de senadora.
Joan Ribó
Joan Ribó
EUROPA PRESS
Joan Ribó

L'alcalde València, Joan Ribó, ha rebutjat la moció que ha presentat el grup municipal popular al consistori per a deixar sense efecte l'acord pel qual s'instava a l'exalcaldessa Rita Barberá a deixar la seua acta de senadora perquè considera que "una cosa és respectar a les persones que falten i una altra cosa és entrar en consideracions polítiques amb les quals no podem estar d'acord".

Així ho ha indicat Ribó als mitjans de comunicació, després de ser preguntat per la petició del grup municipal popular a l'Ajuntament de València perquè el ple municipal deixe sense efecte l'acord, aprovat a la sessió plenària del mes de setembre, pel que s'instava a Barberá a deixar la seua acta de senadora.

Concretament, l'acord, que ha sigut presentat per Compromís, PSPV i València en Comú, i que va comptar amb l'aprovació del tripartit i Ciutadans, pretenia "salvaguardar la dignitat de la representació dels valencians i les valencianes i tornar la normalitat democràtica en les nostres institucions".

Tot i això, Ribó ha remarcat este dimarts que l'equip de Govern municipal no vol canviar "les línies roges", i alhora ha sostingut que no els pot demanar el PP una cosa que "ni el PP de la Comunitat fa". "No se'n van canviar les línies vermelles", ha subratllat.

Segons la seua opinió, "una cosa és respectar les persones que falten i una altra cosa és entrar en consideracions polítiques amb les quals no podem estar d'acord", ha tancat l'alcalde de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento