Comunitat Valenciana

Efectius de la UME amb autobombes refrigeraran als corredors en el recorregut de la marató de València

  • La Policia Local de València mobilitzarà un total de 388 agents per a la celebració de la marató que acollirà la ciutat diumenge que ve en un dispositiu que inclourà 100 voluntaris de Protecció Civil i efectius de la UME amb autobombes que refrigeraran als corredors al llarg del recorregut.
Maratón Valencia
Maratón Valencia
EXTREMEPHOTO
Maratón Valencia

Segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat, al capdavant de l'operatiu estarà l'intendent general de Trànsit, que ha disposat també el vehicle de coordinació avançat VECA. Creu Roja s'encarregarà de l'assistència sanitària amb una ambulància situada cada cinc quilòmetres de carrera.

La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha assegurat que es tracta d'un dels dispositius "més complexos" que organitza Policia Local durant tot l'any. "Un desafiament que any rere any implica un esforç considerable per part de la Policia Local per a contribuir a l'èxit d'una prova esportiva de la qual ens sentim, com la resta de la ciutat, molt orgullosos doncs cada any suma més participació i repercussió", ha indicat.

El dispositiu, en què Policia Local col·laborarà estretament també amb Policia Nacional, començarà abans del començament de la prova previst per a diumenge que ve dia 20 de novembre a les 8.30 hores. Les restriccions del trànsit estan previstes a partir de les 8.15 i es prolongaran fins a les 15.30.

Entre les principals modificacions en el traçat de la marató es troben en l'eliminació del tram que discorria per Alfahuir i avinguda Valladolid per passar pel carrer Dolores Marqués.

Al quilòmetre 30 els corredors passaran ara per l'Avinguda Ferran el Catòlic, una de les noves zones de passada més cèntrica i plana. D'altra banda, la marató també canvia el carrer d'Eugenia Viñes per la de Doctor Lluch. Finalment es manté la tirada per l'anomenada Ronda Nord però, enguany, com a novetat es correrà pel costat esquerre de la via.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento