Joves desorientats

He llegit la notícia de la web votamicuerpo.com en la que molts joves posen la foto per tal que els seus amics els votin i se’ls valori pel seu cos. Sembla que a la gent gran això ens produeix rebuig. Però això és només el resultat del que els hem ofert.
Quina és l’educació que reben a casa? Televisió a totes  hores amb programes sense cap valor ni moral ni ètic. Ens oblidem amb massa freqüència que educar és posar límits. És saber dir que no a moltes coses que no són convenients. És anar al davant amb el exemple. És que sàpiguen valorar el valor de l’amistat en el sentit espiritual, de compartir o de saber donar el temps a qui ho necessita.

Educar és no tenir por que un fill plori perquè no cedim a les seves exigències si ens adonem que no és convenient el que demanen. Per una bona educació, s’ha de dedicar temps, tenir paciència, anar a una amb la nostra parella i junts ajudar els nens a que treguin el millor que porten dins.

Això els farà millor persones, no les més maques físicament, sinó les més satisfetes. Perquè quan una persona és bona, és feliç i fa feliç els altres.