Comunitat Valenciana

Els taxistes realitzen una aturada de 20 hores este dimecres contra la liberalització de les VTC

  • Des de les 6 h. del matí fins a les 2 h. del dijous només realitzaran serveis mínims hospitalaris gratuïts, que cobriran de forma voluntària alguns treballadors.
  • Els taxistes valencians se sumaran a la manifestació que tindran lloc a Madrid contra la liberalització de les VTC.
  • Es preveu un seguiment del cent per cent, tot i que també s'han apuntat "molts" com a voluntaris per a cobrir els trasllats hospitalaris gratuïts.
Taxi, taxistes
Taxi, taxistes
ARCHIVO
Taxi, taxistes

Les associacions de taxistes de la Comunitat Valenciana han convocat per a este dimecres una aturada absoluta en el servei durant 20 hores, des de les 06.00 del matí fins a les 02.00 hores de la matinada del dijous, una franja en la qual només realitzaran serveis mínims hospitalaris gratuïts, que cobriran de forma voluntària alguns treballadors.

D'esta forma, els taxistes valencians se sumaran a la manifestació que tindran lloc a Madrid contra la liberalització de les VTC. El president de la Confederació de Taxistes Autònoms de la Comunitat Valenciana, Fernando del Molino, ha avançat a Europa Press que seran "molts" els treballadors que es traslladen fins a la capital per a prendre part en la protesta.

En la mateixa línia, ha assenyalat que es preveu un seguiment de l'aturada convocada del cent per cent, en vista de la "unanimitat" en la participació dels treballadors en prèvies protestes. No obstant açò, també són "molts" els taxistes que s'han apuntat com a voluntaris per a cobrir els trasllats hospitalaris gratuïts.

Amb estes actuacions, el sector pretén reivindicar que es "retorne l'equilibri entre les VTC i taxi", ja que consideren que, a pesar de les promeses del Govern central sobre que esta situació "no anava a afectar el taxi", estan eixint 100.000 VTC en tota Espanya.

Les entitats han reivindicat un taxi "unit per a defendre el servei públic" i per a "defendre a l'usuari". "O compleixen les seues promeses o la 'cremà' serà el 29N a Madrid", han resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento