Comunitat Valenciana

Cs exigeix "valentia" i "menys postureig" a PSPV i Bloc en la investigació del presumpte finançament il·legal

  • La portaveu de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Mª Carmen Sánchez, ha reclamat aquest dimecres "valentia" i "menys postureig" al PSPV i al Bloc -formació majoritària en Compromís- per a "demostrar el seu verdader compromís amb la transparència i la regeneració" en la investigació pel presumpte finançament irregular en la campanya electoral de 2007.
Mari Carmen Sánchez, durant una entrevista amb Europa Press
Mari Carmen Sánchez, durant una entrevista amb Europa Press
CS - Archivo
Mari Carmen Sánchez, durant una entrevista amb Europa Press

En un comunicat, Sánchez ha expressat la seua preocupació perquè "encara no s'han depurat responsabilitats internes ni en el PSPV ni en Compromís". "Han alçat sempre a so de bombo i platerets la bandera contra la corrupció, però ara pareix que han caigut en els mateixos vicis que els seus predecessors", ha afirmat.

Al seu juí, "s'està demostrant que les investigacions pròpies dels partits acaben sent mer postureig: no aporten llum ni tampoc cap tipus d'explicació pública". Per tant, ha instat els dos partits al fet que "demostren el seu verdader compromís amb la transparència i la regeneració" i "siguen valentes per a apartar de la vida política a qui corresponga".

Encara que ha reconegut que "les investigacions judicials van d'una banda", la síndica de la formació taronja ha insistit que "a nivell polític, és imprescindible dilucidar de manera urgent aquest tema", a través de la comissió d'investigació que va proposar Cs en Les Corts, que ha urgit a "fer operativa com més prompte millor".

En aquest sentit, sobre el Pacte Social contra la Corrupció que va proposar aquest passat dimarts el director de l'Agencia Antifrau, Sánchez ha assegurat que el seu partit està "totalment a favor". Ha cridat així a "prendre's de debò un problema que presumptament ha afectat tots els partits de la Comunitat Valenciana fins l'arribada de Cs a l'arc polític".

EL PP "NO ÉS LA MILLOR ALTERNATIVA" A GANDIA

Respecte al suport al govern en la localitat valenciana de Gandia, la síndica ha assenyalat que "Cs prendrà la decisió més adequada una vegada es conega informació més detallada sobre les actuacions del PSPV local". No obstant açò, ha remarcat que "el PP, que està demostrant el seu nerviosisme per recuperar un municipi que sempre ha sigut un dels seus feus, tampoc és la millor alternativa de govern".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento