Comunitat Valenciana

L'aeroport de Manises estrena tres rutes a Polònia, Malta i Romania amb Ryanair

  • Aquestes tres rutes a Polònia, Malta i Romania formen part de la recent iniciada temporada d'hivern.
  • Cadascuna de les noves destinacions tindran dues freqüències setmanals des de l'aerpport valencià.
  • Ryanair ha destacat l'increment que experimenta Romania pel que fa a seients oferits amb l'aeroport de València.
Aviones de Ryanair
Aviones de Ryanair
EUROPA PRESS
Aviones de Ryanair

L'aeroport de Manises-València, estrena aquesta setmana tres noves rutes a Polònia, Malta i Romania amb la companyia Ryanair. A l'estrena dilluns passat de la ruta amb la ciutat polonesa de Varsòvia, l'aeroport valencià sumarà aquest dimecres una nova connexió amb La Valletta (Malta) i el dijous començarà a operar vols amb Craiova (Romania), segons ha informat la firma aèria en un comunicat.

Aquestes tres rutes a Polònia, Malta i Romania formen part de la recent iniciada temporada d'hivern. Els vols amb Varsòvia tindran dues freqüències setmanals que funcionaran els dilluns i dijous. La connexió amb La Valletta tindrà vols els dimecres i els dissabtes, mentre que la ruta amb Craiova disposarà de vols els dijous i els diumenges.

Aquesta última és un nou destí dins del ja existents amb Romania, ja que des de València també es pot volar a Bucarest, a través de les aerolínies Blue Air, Tarom i Wizz Air, i a Cluj i Timisoara, destinacions amb els quals també connecta Wizz Air.

Ryanair ha destacat l'increment que experimenta Romania pel que fa a seients oferits amb l'aeroport de València per a l'actual temporada d'hivern, amb més de 94.000 places disponibles, un 23,4% més que la temporada passada hivernal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento