Comunitat Valenciana

Bonig (PPCV) sobre Vox: "Mentre complisca el que estableix la Constitució i les lleis em pareix bé i respectable"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat sobre Vox que és un partit que ha sorgit i "mentre complisca el que estableix la Constitució i les lleis" li pareix "bé i respectable".
Isabel Bonig
Isabel Bonig
I.CABALLER/CORTS
Isabel Bonig

Així ho ha indicat Bonig als mitjans de comunicació, preguntada pel multitudinari acte celebrat per Vox aquest diumenge en el Palau de Vistalegre, on va reunir 10.000 persones, i en el qual es van llançar missatges per la unitat nacional i contra la immigració.

Sobre aquest tema, Bonig ha puntualitzat que "per la unitat nacional estem tots d'acord" i ha subratllat que ella "està a favor de la unitat d'Espanya" com així ho reconeix la Constitució que "ha sigut el gran instrument de cohesió i de llibertat i igualtat entre espanyols", ha destacat.

"A mi no m'agraden ni els populismes de dreta ni d'esquerra i, per tant, hi ha un partit que ha sorgit i mentre complisca el que estableix la Constitució i complisca les lleis em pareix bé i respectable", ha agregat, per a incidir que el que no veu "bé" és "el que passa amb els colpistes de Catalunya, que per açò estan en la presó quan s'incompleix les lleis i no es tenen en compte el que diuen sentències dels tribunals".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento