Comunitat Valenciana

Puig, "convençut" d'arribar a un acord amb Podem per a aprovar els pressupostos de 2018

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, s'ha mostrat este dilluns "convençut" de poder arribar a un pacte amb Podem per a l'aprovació dels pressupostos del Consell per al pròxim exercici de 2018. "Estic convingut que hi haurà una acord", ha subratllat.
XIMO PUIG
XIMO PUIG
EUROPA PRESS
XIMO PUIG

Així ho ha indicat Puig als mitjans de comunicació, durant la inauguració de l'II Congrés Internacional d'Escriptors per a la Defensa de la Cultura, i visita a l'exposició 'Per la defensa de la cultura', en ser preguntat per les negociacions amb Podem sobre els pressupostos, després que este divendres la formació morada s'abstinguera durant la votació de les esmenes a la totalitat a la llei de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera, i d'Organització de la Generalitat, més coneguda com a Llei d'Acompanyament, presentades este divendres en sessió plenària per PP i Cs.

Per a Puig, en "democràcia hi ha sempre una situació dialèctica en la qual hi ha òbviament situacions de dificultat" i on "cadascun té les seues posicions pròpies", que ell "respecta absolutament". "Sempre he respectat la posició de Podem i així continuarà sent", ha subratllat.

En este sentit, ha defès la importància de l'Acord del Botànic -firmat per PSPV, Compromís i Podem- perquè, al seu juí, ha sigut "molt positiu" per a la Comunitat Valenciana.

Així mateix, ha assenyalat que els pressupostos presentats per l'executiu valencià són "molt positius" perquè "van a millorar enormement la vida dels valencians en molts àmbits" i ha mostrat el seu convenciment que finalment es podrà arribar a un pacte amb Podem. "Estic convençut que hi haurà un acord", ha remarcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento