Comunitat Valenciana

Podem demana que Agramunt comparega en Les Corts davant les "preocupants" acusacions de corrupció

  • El diputat de Podem en Les Corts Jordi Alamán ha demanat que el senador del PP i expresident de l'Assemblea Parlamentaria del Consell d'Europa, Pedro Agramunt, comparega davant la Comissió d'Assumptes Europeus de la cambra valenciana davant les "vergonyoses i preocupants" informacions, en haver sigut assenyalat per una investigació independent del Consell com a partícip d'"activitat de naturalesa corrupta" com a membre de la institució.

En un comunicat, la formació morada ha explicat que volen que Agramunt detalle en el parlament valencià "les seues activitats al Consell d'Europa i la informació eixida de l'últim informe de la institució sobre corrupció".

"Els valencians no mereixem que el PP exporte corrupció i balafiament, com ha ocorregut durant tant de temps. Ens mereixem unes institucions transparents i exigim que els càrrecs públics representen a la ciutadania amb la major honestedat, coherència i sempre pensant en l'interés general", ha ressaltat Alamán.

Ha afegit que aquestes informacions "tornen a posar a un valencià relacionat amb fortes sospites de corrupció", la qual cosa "degrada i erosiona el que des de fa tres anys estem intentant canviar amb l'Acord del Botànic".

Per açò, Podem exigirà respostes de qui va ser el president del PPCV i senador per aquesta formació des de 1993 de forma ininterrompuda fins a l'actualitat, càrrec que "hauria d'abandonar", en opinió d'Alamán, davant la gravetat de les acusacions que reflecteix l'informe.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento