Comunitat Valenciana

El PSPV afirma que la inversió de Ford a Almussafes és una "gran notícia" que confirma l'estabilitat de la Comunitat

  • El portaveu del PSPV, Jorge Rodríguez, ha assegurat que la inversió de 750 milions d'euros de Ford en la planta valenciana d'Almussafes "és una gran notícia que confirma l'estabilitat del territori com a focus de negoci".

En paraules de Rodríguez, "Ford és sinònim d'ocupació de qualitat i innovació permanent a València i la Comunitat", motiu pel qual "hem de celebrar esta aposta de la multinacional automobilística per les nostres comarques", ha subratllat en un comunicat.

Una "aposta" que, en opinió del portaveu socialista, "vertebra el territori valencià", ja que Ford "dóna treball a més de 20.000 persones entre la plantilla d'Almussafes i totes les empreses i proveïdors auxiliars als quals les inversions de Ford a València obrin noves expectatives de negoci".

Eixa confiança de la multinacional en el territori valencià "es tradueix en més de 3.000 milions d'euros invertits a Almussafes des de la remodelació que es va iniciar fa cinc anys", ha recordat. L'últim episodi de la implicació de la multinacional nord-americana amb la planta valenciana és l'adjudicació d'un nou model del Kuga i l'engegada de les instal·lacions d'Almussafes per a captar nous encàrrecs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento