Comunitat Valenciana

L'aeroport de València ofereix 12 noves rutes i aspira a recuperar Nova York

  • La temporada d'estiu de 2018 comptarà amb 81 destinacions diferents i 107 rutes.
  • El director es marca com a objectiu "prioritari" recuperar la ruta directa a Nova York.
  • El recinte informa que invertirà 23 milions d'euros fins a 2022 en la millora de les seues infraestructures.
Aeroport de València
Aeroport de València
EUROPA PRESS
Aeroport de València

L'Aeroport de València oferirà aquest estiu més de 6,2 milions de seients, un 14,3% més que l'any anterior i ha programat 40.000 vols, un 12,6% més, així com dotze noves rutes per a la temporada estival -de l'últim diumenge de març a l'últim diumenge d'octubre-, algunes de les quals ja estan operatives des de principis d'any.

Així ho ha avançat aquest dijous el director de l'Aeroport de València, Joaquín Rodríguez, en una trobada informativa en el qual ha donat a conéixer aquestes destinacions: Ryanair volarà a Milà, Eindhoven, Edimburg, Bristol, Budapest, París-Bevauvais i Palerm; s'iniciaran les operacions de Tuifly a Brussel·les, Wizzair a Viena, Easy Jet a Belfast i d'Air Nostrum a Astúries; i tornarà Alitalia amb destinació a Roma.

D'aquesta manera, la temporada d'estiu de 2018 comptarà amb 81 destinacions diferents i 107 rutes, atés que hi ha destinacions operades per diferents companyies, ha explicat Rodríguez, qui ha aprofitat per a ressaltar que l'aeròdrom valencià té connectivitat amb els hubs més importants de tota Europa (Zurich, París, Istanbul, Frankfurt, Amsterdam, Roma, Lisboa, Moscou, Madrid, Barcelona).

A més, el nou director de l'aeroport de València, que va prendre possessió del càrrec fa tres mesos, ha revelat que es marca com a objectiu "prioritari" recuperar la ruta directa a Nova York "que tan bon acolliment va tindre quan es va implantar".

"Estem treballant per a açò i és una prioritat". "Per a mi, és un repte i un objectiu poder donar eixe servei algun dia", ha remarcat.

Inversió en infraestructures

L'Aeroport de València invertirà 23 milions d'euros fins a 2022 en la millora de les seues infraestructures en pràcticament totes les àrees com són camps de vol, pistes, carrers de rodatge, pavimentació o la modernització de la Terminal 1, el primer edifici que es va crear en l'aeroport.

Amb una tendència a l'alça en els tres primers mesos de l'any en transport de viatgers (1,5 milions de passatgers, +28%) i en mercaderies (3,5 milions, +4,5%), l'aeròdrom s'ha llançat a l'atracció de companyies aèries per a millorar la connectivitat, així com a les empreses de mercaderies que puguen establir-se en la seua terminal de càrrega, un edifici ara ocupat únicament al 30%.

Per a açò, ha baixat els preus d'arrendament i fins i tot es planteja la possibilitat de crear un "zona de cárrega multiempresa". Així ho ha avançat Rodríguez, qui ha assegurat que la terminal de càrrega està preparada per a gestionar fins a 72.000 tones, quan 2017 es va tancar amb 13.125.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento