Comunitat Valenciana

À Punt llança la seua primera aplicació gratuïta per a les 'smart TV'

  • Permet veure tots els continguts audiovisuals de la radiotelevisió pública valenciana que estan en la web.
  • És la primera de les 5 aplicacions previstes per À Punt per a la televisió connectada.
Nova aplicació d'À Punt
Nova aplicació d'À Punt
À PUNT MÉDIA
Nova aplicació d'À Punt

À Punt Mèdia ha llançat aquest divendres l'aplicació per a les 'smart TV' amb sistema operatiu Android, la primera gratuïta de les cinc previstes que estaran disponibles pròximament.

L'aplicació permet veure tots els continguts audiovisuals de la radiotelevisió pública valenciana que estan en la web, com els programes i els podcasts, la programació de 'La Colla' i vídeos, detalla l'ens en un comunicat.

A través d'aquesta ferramenta, els espectadors també podran seguir l'emissió en directe de la televisió i de la ràdio, així com les emissions exclusives online.

Es tracta de la primera de les cinc aplicacions previstes per À Punt per a la televisió connectada amb Android, Apple, LG i Samsung. La radiotelevisió també disposarà del servici HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV), més conegut com a 'botó roig'.

Aquesta tecnologia i televisió híbrida permet accedir a les possibilitats de la televisió a la carta a través del canal d'À Punt en la TDT, en polsar el botó roig. Amb l'aplicació d'HbbTV es podrà accedir a tot el catàleg de continguts a la carta.

El llançament representa una nova fase en l'estratègia d'À Punt d'adaptar tots els continguts als nous hàbits i dispositius, un procés "més necessari en el cas dels més xicotets de la casa".

El primer pas d'aquest projecte va ser el llançament del lloc web el passat mes d'abril, a la qual li van seguir l'aplicació per a mòbils, al juny; de 'La Colla', al juliol, i d''Els Bíters', al novembre, totes disponibles de forma gratuïta per a Android i iOS.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento