Comunitat Valenciana

Conselleria de Sanitat custodia 120.000 expedients d'iDental després de concloure el registre en les clíniques

  • La Conselleria de Sanitat custodia ja els historials dels pacients d'iDental, després de l'operació efectuada aquest dijous per la Policia Nacional en les clíniques de la companyia en tota Espanya, d'elles a la Comunitat Valenciana, amb la qual es dóna per conclosa l'extracció dels expedients dels usuaris. Aquest departament tutela d'aquesta manera 120.000 historials en total.
Afectats per iDental en una protesta, en imatge d'arxiu
Afectats per iDental en una protesta, en imatge d'arxiu
Europa Press - Archivo
Afectats per iDental en una protesta, en imatge d'arxiu

Per a aquest cas, s'ha creat una comissió de treball que indexarà els historials i els remetrà al jutge, han informat des d'aquest departament en un comunicat. D'aquesta manera, es recorda que els afectats ja poden sol·licitar l'historial, preferiblement, en les Direccions territorials de la Conselleria i en la pròpia Conselleria de Sanitat Universal.

Els afectats podran sol·licitar còpia del seu expedient, els terminis del qual d'entrega seran donats a conéixer en el seu moment, aportant nom, DNI, telèfon de contacte i nombre d'expedient (si tenen la dada).

Dels 120.000 expedients no tots ells són afectats sinó que és el conjunt de les persones ateses en les clíniques. Per establiments, en la de Mariano Cuber de València hi ha 68.000; 20.000 a Alacant; 15.000 a Alfafar; 10.000 a Elx i 7.000 a Betxí (Castelló).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento