Comunitat Valenciana

La Filmoteca d'Estiu projecta 'La forma del agua' aquest cap de setmana

  • S’oferirà el dissabte 18 d'agost, el diumenge 19 i el dilluns 20 d'agost, a les 22.30 hores.
  • El preu de l'entrada general és de 3,50 euros, i de 25 euros per a l'abonament de deu sessions.
Imagen de la película La Forma del Agua
Imagen de la película La Forma del Agua
IVC
Imagen de la película La Forma del Agua

La Filmoteca d'Estiu projectarà en els jardins del Palau de la Música, 'La forma del agua' (2017), de Guillermo del Toro. La pel·lícula es podrà veure el dissabte 18 d'agost, el diumenge 19 i el dilluns 20 d'agost, a les 22.30 hores.

'La forma del agua' és una història d'amor en to de meravella sobre l'empatia i el respecte a la diversitat. Guillermo del Toro dirigeix aquesta pel·lícula "visualment enlluernadora", guanyadora de l'Oscar a millor pel·lícula i millor direcció en 2017.

Elisa és una dona muda que, en plena Guerra Freda, treballa com a netejadora en un inquietant laboratori d'alta seguretat, on estan experimentant amb un misteriós home amfibi. Entre tots dos éssers sorgirà una forta connexió.

Organitzada pel Institut Valencià de Cultura, la Filmoteca d'Estiu és possible gràcies a la col·laboració del Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions, el patrocini de Nedgia Cegas i la col·laboració de Cerveza Turia.

Les projeccions de la Filmoteca d'Estiu se celebren de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s'inicia a les 22.30 hores i la taquilla s'obri a les 21.00 hores. El preu de l'entrada general és de 3,50 euros, i de 25 euros per a l'abonament de deu sessions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento