Comunitat Valenciana

Alliberen el penis d'un home que tenia col·locat un anell d'acer

  • L'afectat va acudir a l'Hospital del Vinalopó, a Elx, on va haver de ser atés pels bombers.
Imatge d'arxiu de vehicles del Consorci de Bombers d'Alacant
Imatge d'arxiu de vehicles del Consorci de Bombers d'Alacant
ARCHIVO
Imatge d'arxiu de vehicles del Consorci de Bombers d'Alacant

Efectius de bombers van alliberar aquest passat dimecres el penis d'un home que tenia col·locat un anell d'acer en el membre viril i no podia llevar-se'l. L'afectat va acudir a l'Hospital del Vinalopó, a Elx (Alacant), per a rebre ajuda, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

L'assistència va tindre lloc sobre les 17.50 hores de la passada jornada. Els bombers van rebre l'avís del centre hospitalari per a assistir la víctima, davant el risc que l'anell poguera complicar la irrigació sanguínia.

Amb una xicoteta radial, els efectius van tallar l'anell amb cura i, una vegada solt, van utilitzar unes pinces perquè s'obrira la part oprimida.

La intervenció va finalitzar uns 20 minutos després, abans de les sis i mitja de la vesprada, i el rescat va ser a càrrec del sergent del parc del Consorci de Bombers del Baix Vinalopó, amb l'ajuda d'un bomber.

No és la primera vegada que els bombers intervenen en aquest tipus d'urgències, l'any passat van alliberar un home en una situació similar a Dénia (Alacant). Des de l'organisme expliquen que compten amb material d'alliberament per a aquestes situacions, també per a soltar anells dels dits.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento