Comunitat Valenciana

González: "Que hagen matat Cierval no significa que no faça falta una autonòmica. És oportuna la proposta de la CEV"

  • VALÈNCIA, 22 (EUROPA PRESS)
José Vicente González.
José Vicente González.
EUROPA PRESS
José Vicente González.

El president de Cierval, José Vicente González, ha assegurat este dimecres que encara que "hagen matat l'organització", açò "no significa que no faça falta una autonòmica", per la qual cosa ha considerat "oportuna" la proposta de la CEV de convertir-se el pròxim 3 de març en la nova patronal autonòmica de la Comunitat Valenciana.

Així ho ha indicat González als mitjans de comunicació, en ser preguntat pel projecte presentat este dimecres pel president de la CEV, Salvador Navarro, per a transformar a la provincial valenciana en la nova Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CECV) en substitució de Cierval que este dimarts va acordar per unanimitat presentar amb caràcter immediat" el concurs de creditors de l'organització empresarial, en la modalitat de liquidació.

Per a González, la iniciativa de Navarro és "oportuna" perquè ha indicat que encara que hagen matat Cierval "no significa que no faça falta una autonòmica" en la regió valenciana, encara que ha negat que vaja a formar part de la CECV perquè preferix allunyar-se de "la primera línia". En qualsevol cas, ha manifestat que ajudarà en el que li demanen i estarà "sempre disponible" per a ajudar.

Al seu parer, Cierval ha caigut perquè de les tres potes que sustentaven el "tamboret", "dues estan fetes fallida i el tamboret no se sosté amb una pota", ha sostingut per a lamentar que durant any i mitjà la seua confederació "remara sola".

"Haurem presentat com 10 solucions diferents i no ha pogut prosperar cap i no serà perquè no ho hem treballat, però no hem rebut cap paper de cap de les altres dues", ha subratllat per a remarcar que, encara que cadascun explique "les batalles que vullga" i "culpe qui vullga", "els fets són els fets i si un mira els números de Cierval veurà que mai ha perdut diners. Mai", ha insistit.

"NO ESTIC PER A CALFAR LA BUTACA"

Així, ha avançat que Cierval presentarà el concurs de creditors "al més prompte possible" i es nomenarà una gestora perquè duga a terme el procés de liquidació. "Jo dimitiré per una raó molt simple

i és que no he fet en la meua vida un concurs de creditors i no sé res d'açò i jo no estic en els llocs per a calfar la butaca", ha remarcat González.

Preguntat per si continuarà com a vicepresident de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE), González ha admès que li agradaria acabar el mandat. "Jo vaig entrar amb Juan Rosell i quan s'acabe el mandat se n'anirà Rosell i jo també", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento