Investiguen una agressió en plena treva de bandes

Un noi està hospitalitzat després de rebre diverses ganivetades la nit de Sant Joan. Els Latin Kings neguen ser-ne els autors
El Grup d’Homicidis de la Policia busca els responsables d’una agressió que es va produir durant la revetlla de Sant Joan al carrer Wellington, a prop del Parc Zoològic de Barcelona. La víctima, un noi de 18 anys i d’origen equatorià, s’està recuperant de les ganivetades a l’Hospital del Mar.
 
L’agressió es va produir cap a les 6.45 hores de divendres i, segons han afirmat els testimonis, la van protagonitzar un grup d’uns vint nois. 
 
Segons fonts policials, els autors són d’origen llatinoamericà i portaven distintius de color daurat i negre, el que apunta directament cap als Latin Kings, la banda que vesteix amb aquests colors.
 
Junts i de festa
 
Fonts de la mateixa banda, però, van assegurar ahir a 20 minutos que l’agressió no té res a veure amb ells i que, durant la revetlla de Sant Joan «vam estar tota la nit amb els Ñetas, els Blood i els Panteres Negres» de festa.
 
De fet, el nou episodi de violència arriba enmig d’una treva entre les dues principals bandes llatines (els Latin Kings i els Ñetas) i en un període en què es plantegen la seva integració social. Tradicionalment, la nit de Sant Joan, els Ñetas van a buscar baralla amb els Latin Kings, segons aquest últim grup.
Mostrar comentarios

Códigos Descuento