Comunitat Valenciana

Amics del Carme anirà als tribunals si l'Ajuntament de València no actua contra el soroll i apartaments il·legals

  • El col·lectiu Amics del Carme ha anunciat que "actuarà judicialment" contra l'Ajuntament de València "si no es prenen mesures contra l'assetjament del soroll i dels apartaments il·legals" en el barri.
Amics del Carme denuncia l'incompliment de les mesures de la ZAS
Amics del Carme denuncia l'incompliment de les mesures de la ZAS
AMICS DEL CARME
Amics del Carme denuncia l'incompliment de les mesures de la ZAS

L'agrupació veïnal critica, a través d'un comunicat, que el consistori "seguix sense ser capaç de posar fre a la sobreexplotació turística del barri". "Ni la limitació al trànsit nocturn, ni la reducció de l'ocupació de la via pública, ni la moratòria sobre l'obertura de nous locals s'estan complint", critiquen.

Totes estes mesures, recorden, estan contemplades en la ZAS del Carme però són "àmpliament incomplides i amb conseqüències cada vegada més desastroses".

Des d'Amics del Carme retrauen que "tampoc s'atenen moltes de les queixes i denúncies veïnals sobre soroll o els apartaments turístics, i fins a s'oculta informació sobre el que de veres passa en el barri".

Este és el motiu pel qual Amics del Carme ha acordat tornar a exigir el compliment de les accions de la zona acústicament saturada (ZAS), però esta vegada "detallant les mesures aprovades que no s'estan fent complir, i advertint que, de no ser ateses, s'iniciarien reclamacions davant les instàncies que corresponguen, siguen sindicatures o tribunals".

"A dia de hui, hem de denunciar que l'ajuntament no complix ni amb obligacions tan bàsiques i fonamentals com el propi accés a la informació. El Carme necessita més veïns, mes parcs, però sobretot necessita ser habitable. Entre tanta ruïna i especulació, entre tanta deixadesa municipal, cada vegada ens posen més difícil viure en ell", conclouen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento