Pla i Comelade proposen un deliri oníric

  • Els dos cantautors presenten l'espectacle Somiatruites.
  • Dins el certamen d’autor Barnasants.
L'espectacle 'Somiatruites'.
L'espectacle 'Somiatruites'.
David Ruano
L'espectacle 'Somiatruites'.

Albert Pla, Pascal Comelade i la petita orquestra de titelles Somiatruites presenten petites cançons i ambients musicals al Teatre Joventut, com a part del Festival Barnasants de cançó d’autor.

En aquest espectacle es filtren pensaments, records, anhels o estats d’ànim que tant als dos artistes com als espectadors ens assalten abans d’anar a dormir.

Personalitats distingides

Estem davant de dos dels creadors més personals i surrealistes de l’escena musical catalana. Són de carn i ossos, però estaran acompanyats al Joventut per les titelles de Farrés Brothers, DJ Crespúsculo i les siameses Superglue. Pla compareix a la veu i a la guitarra, Comelade ho fa als pianos i Ivan Chin, del grup Telefúnkez, als pianets i les guitarres. Jordi Busquets toca la guitarra elèctrica i David Sáenz de Buruaga ho fa al baix, els loops i els samples. El resultat s’anomena Somiatruites.

*Teatre Joventut. C/ de la Joventut, 4-10 de l’Hospitalet de Llobregat. Dissabte a partir de les 21.00 hores. Preu de les entrades: 28 euros. Més informació a la pàgina web oficial del festival: www.barnasants.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento