El Mago de Oz, en musical

  • Es faran 12 úniques funcions d'aquest espectacle.
  • Es compleixen 70 anys de la presentació del film protagonitzat per Judy Garland.
El repartiment del muntatge musical.
El repartiment del muntatge musical.
ARXIU
El repartiment del muntatge musical.

Fa 70 anys es va estrenar la pel·lícula El Mago de Oz, protagonitzada per Judy Garland i basada en l’original història inventada per Lyman Frank Baum l’any 1900. La faula va esdevenir, en un temps rècord, una de les més populars entre nens i joves, primer, nord-americans, i paulatinament, de la resta del planeta.

En ocasió d’aquest aniversari, la companyia MundiArtistas ha impulsat l’espectacle que aquest dissabte es presenta al teatre Coliseum: El Mago de Oz, en format d’obra musical.

‘Over the rainbow’

Qui no ha cantat el tema més famós d’aquesta aventura, Over the rainbow? que cantava la noia protagonista, Dorothy, una nena orfe que viu amb els seus tiets i que és arrrossegada per un tornado al món màgic d’Oz. En aquest univers de fantasia coneixerà a un espanta ocells, un home de llauna i un lleó poruc. Amb aquests particulars nous amics, Dorothy cercarà el mag d’Oz, l’únic que la podrà ajudar a tornar a casa sana i estàlvia.

L’escenografia en què es presenta l’obra a Barcelona aposta per l’originalitat i per una posada en escena acompanyada de trucs de màgia i de música en directe. La diversió també es farà palesa en els diàlegs. El muntatge ofereix 12 úniques funcions al Coliseum amb un repartiment format per Oliverio Satisfecho, JavierMuñoz, Zalo Calero, Marta Sam, Germán Ligara, Lucía Zubiri y Pilar Alonso.

*Gran Via, 595. Dissabte a les 18.00 hores; Diumenge dues funcions a les 12.00 i a les 18.00 hores. Preu de les entrades: 18 euros els nens i 24 euros els adults. Més inf: www.irayaproducciones. com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento