Beth i Gossos, al Mil·lenni

  • La cantant ha editat un tercer disc interpretat íntegrament en català.
  • Els manresans celebran el seu 18è aniversari com a banda.
La cantant Beth.
La cantant Beth.
ARXIU
La cantant Beth.

En un moment en què la música en llengua catalana bull de novetats i saba nova, dues propostes consolidades a casa nostra comparteixen cartell en un concert promogut pel Festival del Mil·lenni. Els manresans Gossos i la cantant Beth actuen aquest divendres al Palau de la Música.

El grup Gossos el van formar quatre nois manresans l’estiu del 1993 i la seva característica diferenciadora en una època controlada pel boom del rock en català era que cantaven a quatre veus. Han passat 18 anys des de llavors i la banda, més que coneguda pel públic, va celebrar el 2008 el seu quinzè aniversari amb un seguit de concerts especials i una gira per tot Catalunya. DIA 1 n’és el desè treball discogràfic.

D’altra banda, Beth va saltar a la fama arran de la seva participació al concurs de joves talents musicals Operación Triunfo. Era l’any 2002. La cantant, actriu i presentadora de televisió ha tret el seu tercer disc, Segueix-me el fil, amb compisicions pròpies i el primer cantat íntegrament en català. La dotzena de cançons que l’integren expressen sentiments i estats d’ànim plens de quotidianitat i senzillesa.

El Festival del Mil·lenni segueix a tot ritme aquest mes de gener amb les properes actuacions del col·lectiu francès de músics Nouvelle Vague (el dia 19 al Palau de la Música;_a les 21.00 hores); l’actuació de la jove cantant, compositora i instrumentista nord-americana Joanna Newsom (el dia 20 al Palau de la Música; a les 21.00 hores); l’artista extremenya Bebe (el dia 26 al Palau de la Música; a les 21.00 hores) i l’ítalo-belga Salvatore Adamo (dia 30).

*Palau de la Música, 4. Divendres a partir de les 21.00 hores. Preu: de 15 a 36 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento