Detenen tres joves per cremar viva una indigent

Els nois, de 18 i 16 anys, la van apallissar i la van ruixar amb un líquid inflamable quan estava dormint divendres passat en un caixer de Sarrià.
Els Mossos d’Esquadra han detingut tres nois de Barcelona acusats d’apallissar i cremar viva una dona indigent quan dormia en un caixer automàtic del carrer Guillem Tell, al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Els fets van passar la matinada de divendres, quan dos nois de 18 anys, Ricard T. B. i Oriol P. S., van entrar en un caixer automàtic i van començar a donar patades i insultar María Rosario E. P., de 50 anys, que hi estava dormint.

Després de colpejar-la amb molta violència, van marxar. Tres hores més tard,  Juan José M. R., de 16 anys i també detingut, va picar al vidre del caixer demanant a la dona que l’obrís perquè volia treure diners.

La víctima va obrir. El noi  va treure diners i quan anava a sortir, van entrar de nou els primers agressors i van seguir apallissant-la.

Dels cops a les flames

Quan se’n van cansar, van anar a buscar un pot de líquid inflamable i van ruixar la víctima per després cremar-la. La dona va ser hospitalitzada a la Vall d’Hebron  amb cremades de segon i tercer grau en un 65% del cos. La dona va morir a causa de les cremades dissabte a les nou del matí.

Gràcies a la videocàmera del caixer, que va enregistar tot el que va passar, els Mossos d’Esquadra van poder detenir diumenge passat a dos dels pressumptes agressors i, ahir, van enxampar-ne el tercer. Els tres estan acusats d’assassinat. Els Mossos investiguen el mòbil i no s’expliquen per què van ser tan cruels.

La víctima no era del barri

María Rosario E. P. era una dona morena, que caminava amb dificultat i que aparentava més dels 50 anys que tenia. No era del barri, explicaven ahir els veïns. La van veure per primer cop dimecres. Va estar-se vuit hores en un bar on va prendre quatre copes de conyac que no va pagar. L’endemà, un client la va convidar a una cervesa, l’última que va prendre abans d’anar a dormir al caixer on la van assassinar, informa C. F.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento