Marató de contes amb regust solidari

Desenes d’actors, periodistes i esportistes pujaran demà a l’escenari del TNC per explicar històries en benefici dels malalts de leucèmia.
El periodista Albert Om canvia per un dia el club televisiu pels contes.
El periodista Albert Om canvia per un dia el club televisiu pels contes.
Foto
El periodista Albert Om canvia per un dia el club televisiu pels contes.
Personatges del periodisme, el teatre, la televisió, el cinema i l’esport participaran demà a la Marató de Contes que des de fa deu anys organitza la Fundació Xarxa al Teatre Nacional de Catalunya (TNC). El rerefons d’aquest espectacle és recaptar fons econòmics per a la Fundació Josep Carreras, que lluita contra la leucèmia.

El llistat de participants que passaran per l’escenari per cantar, recitar, llegir o, els més agosarats, interpretar un conte, és força extens. Fins al teatre de les Glòries arribaran el David Peris i l’Empar d’El Cor de la Ciutat, els periodistes Xavier  Grasset, Xavier Solà i Albert Om, el meteoròleg Tomàs Molina i el conseller Carles Solà, així com algun personatge del Club Super 3.

Tots plegats intentaran que, a través d’una de les històries, adults i canalla trobin un canal per ser solidaris amb als malalts oncològics de la ciutat. A banda del preu de l’entrada comú, els organitzadors han posat a la venda una d’especial, que es pot adquirir a través del número de compte de Caixa Laietana 2042-0248-13-3300000260. En el decurs de l’acte, que té horaris de matí i tarda, es donarà a conèixer el guanyador del desè Premi Xarxa al millor projecte teatral.

* Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Plaça de les arts, 1. D’11 a 14 hores i de 15.30 a 18hores. Preu: 5,5 euros

Mostrar comentarios

Códigos Descuento