La gossera prepara casetes amb mantes per passar l’hivern

La gossera prepara casetes amb mantes per passar l’hivern

El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC) ja té preparades 112 casetes de plàstic i mantes perquè els animals abandonats puguin suportar millor l’hivern.
Segons van informar ahir fonts del CAAC, també s’hi instal·laran calefactors per als gossos més petits o de pèl curt. Els cadells de la gossera, que són pocs, estaran a petites gàbies dins dels edificis on treballen els empleats. Tot i tenir ja a punt les casetes, les estufes i les mantes, des de la gossera van assegurar que «el fred encara no ha arribat» i que, segons l’Observatori Fabra, la temperatura mitjana és de 10 graus. El CAAC està situat a dalt de la carretera de l’Arrabassada i no està cobert, de manera que, sense aquestes mesures, els animals poden patir molt en un hivern fred.
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/67397/0/gossera/casetes/Companyia/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios