Ja és primavera a Port Aventura

  • El parc temàtic fa 15 anys i obre nova temporada.
  • El jugador Ricky Rubio és el convidat d'excepció.
Port Aventura.
Port Aventura.
ARXIU
Port Aventura.

El parc temàtic de Vila-seca-Salou dóna divendres la benvinguda a la seva nova temporada. El recinte d’oci i atraccions tarragoní ha fet 15 anys i des que va obrir les seves portes l’1 de maig de l’any 1995 ha atret més de 50 milions de visitants vinguts d’arreu del món.

La celebració de l’aniversari vindrà de la mà de tres nous xous que s’estrenen des d'aquest divendres. El jugador del Regal Barça de bàsquet Ricky Rubio ha estat el famós que enguany ha estat l’encarregat d’iniciar la nova temporada.

Com ja és tradició en el parc, els populars personatges Woody, Winnie, Epi i Blas rebran el jugador al llac de la Mediterrània. El jugador, de 19 anys, pujarà al Furius Baco, la muntanya russa més ràpida d’Europa, atès que accelera dels 0 als 135 km hora en només tres segons.

Tornant als espectacles que s’estrenen, el Gran Teatro acull LIVE!, una exhibició de dansa i acrobàcia. Can-Can Forever animarà la zona del Far West amb una repassada a les millors coreografies dels 15 anys del parc. Bang Bang West mostrarà les millors filigranes a cavall.

*Tota la informació sobre el parc al portal web oficial www.portaventura.es.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento