Els veïns criden al boicot de l’ordenança cívica

Els veïns criden al boicot de l’ordenança cívica

Al·legacions massives.
Un centenar de veïns van cridar ahir al boicot de l’ordenança cívica que planteja el tripartit municipal a un acte amb representació de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona. Els convidats, entre els quals van destacar representants de l’advocacia, SOS Racisme, Plataformes de convivència i diverses associacions veïnals, van coincidir al rebuig global a la proposta d’ordenances i van instar a presentar al·legacions.

Les associacions de veïns van anunciar que també portaran el seu rebuig a la nova llei al proper Consell de la Ciutat, que se celebrarà el dia 22, i per preparar les rèpliques demanaran que es retardin els tràmits de l’aprovació. Tot i així, elaboraran un text conjunt per trametre al Govern local.

Alguns dels assistents van insistir a recordar que «l’especulació que promou l’Ajuntament també és incivisme».

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/65618/0/boicot/tripartit/municipal/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios