Rubí busca solucions per al seu esvoranc

Rubí busca solucions per al seu esvoranc

Rubí busca solucions per al seu esvoranc
Operaris a l’esvoranc obert al carrer Monturiol, ahir. (Xavi Sans)
Ampliar
Avaluaran les pèrdues cas per cas per atorgar indemnitzacions als locals comercials.
L’Ajuntament de Rubí s’ha compromès a buscar diners per indemnitzar els propietaris dels comerços afectats per l’esvoranc obert al carrer Monturiol. Tècnics municipals avaluaran els costos que suposa per a cada negoci el fet que el carrer es trobi tallat a la circulació de vehicles i de vianants durant els tres mesos que trigarà a reparar-se el clot.

L’esfondrament es va produir el passat octubre quan el col·lector que passa pel carrer va cedir al pas del camió d’una construcció al mateix carrer. Els botiguers consideren que el Consistori té responsabilitat en la disminució de les vendes, ja que creuen que no s’hauria d’haver donat el permís d’obres perquè era conegut el mal estat del col·lector.

Ajudes per als lloguers

Els comerciants demanen ajuda per fer front a les despeses de Seguretat Social i lloguers d’establiment. Les botigues de roba es troben amb molt gènere al magatzem que no tindrà sortida.

El cas més greu és el de la floristeria, que ja s’ha vist afectada per la campanya de Tots Sants. Els botiguers coincideixen en que han perdut clientela i que la millor solució és que acabin el més ràpid possible les obres. Els comerciants es reuniran  amb els advocats del cas del Carmel per assessorar-se. I és que, com deia la joieria Irene Roca, «la pèrdua de clientela no es paga amb diners».

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/63851/0/solucions/esvoranc/Avaluaran/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios