Rubí busca solucions per al seu esvoranc

Avaluaran les pèrdues cas per cas per atorgar indemnitzacions als locals comercials.
Operaris a l’esvoranc obert al carrer Monturiol, ahir.
Operaris a l’esvoranc obert al carrer Monturiol, ahir.
Xavi Sans
Operaris a l’esvoranc obert al carrer Monturiol, ahir.
L’Ajuntament de Rubí s’ha compromès a buscar diners per indemnitzar els propietaris dels comerços afectats per l’esvoranc obert al carrer Monturiol. Tècnics municipals avaluaran els costos que suposa per a cada negoci el fet que el carrer es trobi tallat a la circulació de vehicles i de vianants durant els tres mesos que trigarà a reparar-se el clot.

L’esfondrament es va produir el passat octubre quan el col·lector que passa pel carrer va cedir al pas del camió d’una construcció al mateix carrer. Els botiguers consideren que el Consistori té responsabilitat en la disminució de les vendes, ja que creuen que no s’hauria d’haver donat el permís d’obres perquè era conegut el mal estat del col·lector.

Ajudes per als lloguers

Els comerciants demanen ajuda per fer front a les despeses de Seguretat Social i lloguers d’establiment. Les botigues de roba es troben amb molt gènere al magatzem que no tindrà sortida.

El cas més greu és el de la floristeria, que ja s’ha vist afectada per la campanya de Tots Sants. Els botiguers coincideixen en que han perdut clientela i que la millor solució és que acabin el més ràpid possible les obres. Els comerciants es reuniran  amb els advocats del cas del Carmel per assessorar-se. I és que, com deia la joieria Irene Roca, «la pèrdua de clientela no es paga amb diners».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento