Els ‘latin kings’ prohibeixen fer pagar peatges al Poble Sec

S’enfronten a la banda de joves que cobrava per passar per les escales del carrer Roser i els amenacen perquè no ho facin més.
A les escales de la cruïlla entre el carrer Roser i el passeig de l’Exposició s’han acabat els incidents que tenien atemorits alguns veïns.

Tal com va informar 20 minutos, un grup d’adolescents de fora del barri del Poble Sec, d’entre 14 i 16 anys, es dedicaven a cobrar un peatge als veïns que volien travessar aquesta zona.

Una de les mares afectades, S.S.S, va denunciar que el seu fill havia sofert aquests incidents i que, des d’aleshores, evitava caminar pel barri a les mateixes hores que aquesta banda hi era (a partir de les 20 hores) i feia la volta més llarga per altres carrers per tornar a casa després de l’entrenament o de passejar el gos. Divendres passat, els latin kings i la banda de joves que es posa a la plaça del Sortidor van posar fi als incidents.

«Als veïns ni tocar-los»

«Els nois del Sortidor, que són del barri de tota la vida, es van apropar als que molestaven als veïns i els van dir que a la gent del barri no se’ls toca», explica la mare d’aquest nen que va ser incomodat. Una mica més tard van apropar-se al lloc dels fets un grup de 22 membres dels Latin King, segons S.S.S, que van «voler comprovar si a ells també els cobrarien».

Els veïns, «bocabadats», van comprovar com aquesta banda volia arreglar els incidents que patien els veïns perquè «hem vingut a Barcelona a treballar i hem de cuidar les persones d’aquí, no maltractar-los», cita textualment la mare afectada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento