Comunitat Valenciana

Sánchez (Cs): El nou model de plurilingüisme "arriba molt tard i és necessari un pacte educatiu de qualitat"

  • La portaveu de Ciutadans (Cs) en les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, ha manifestat que la proposta de PSPV, Compromís i Podem d'una proposició de llei per a regular el plurilingüisme a la Comunitat Valenciana i desbloquejar la situació generada després de la suspensió cautelar del decret de plurilingüisme del Consell "arriba molt tard". "És necessari un pacte educatiu a nivell autonòmic que garantisca la millor qualitat en educació per als valencians", ha asseverat.
Mari Carmen Sánchez
Mari Carmen Sánchez
CS
Mari Carmen Sánchez

Així s'ha expressat Sánchez respecte a la proposta donada a conéixer este divendres pels grups del Botànic en la qual es veuen modificats alguns aspectes del decret de plurilingüisme inicial, com la desvinculació de l'augment d'hores d'anglés i valencià en un mateix percentatge, explica Cs a través d'un comunicat.

"El Consell hauria d'haver sigut més ambiciós i haver començat a treballar de veres fa dos anys i no ara després del caos educatiu generat pels decrets del conseller Vicent Marzà", ha afegit la síndica, que ha recordat, a més, al Govern valencià que "les seues polítiques no haurien d'estar dirigides únicament a una legislatura sinó, a vetlar per les garanties educatives de tota una generació".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento