Una ona groga creua Barcelona

  • Unes 650.000 cartolines seguiran el pas dels ciclistes.
  • Hi haurà una pantalla gegant a Montjuïc.

Els carrers de Barcelona pretenen tenyir-se avui de color groc. Volen convertir-se en una gegant ona groga, la més gran realitzada mai al món. Recorrerà uns 13 quilòmetres, els mateixos per on circularà el Tour de França. La cursa ciclista torna a la capital catalana 44 anys després de la seva darrera incursió. I la ciutat la vol rebre amb tots els honors.Per a l´elaboració de l´ona, se seguirà l´exemple dels mosaics que es duen a terme en els

camps de futbol. Així, un miler de voluntaris repartiran avui, per tot el recorregut, 650.000 cartolines grogues i animaran els ciutadans que segueixin la prova que l´aixequin al pas dels ciclistes.

Contador, Armstrong, Sastre i companyia entraran a Barcelona per l´avinguda Guipúscoa. Es calcula que serà cap a les 16.45 hores, però la festa començarà una mica abans . I és que a les 15.20 hores, la caravana publicitària que precedeix els ciclistes accedirà a la ciutat.

Una vintena de carrers estaran tallats pel pas del Tour de França entre les tres de la tarda i les 17.30 hores. Entre ells, no es podrà circular per Consell de Cent, passeig Sant Joan, passeig Colom, Paral•lel, plaça Espanya, avinguda Maria Cristina i la de l´Estadi Olímpic.

Un total de 49 línies d´autobús es veuran afectades per la cursa avui, entre les 14.30 i les 17.30 hores. I fins a 26 estacions de Bicing estaran fora de servei. Així, es recomana l´ús del metro per moure´s per la ciutat, i Rodalies de Renfe per accedir a Barcelona, ja que part de la N-II estarà tallada per la cursa i no s´aixecaran barreres a l´autopista. Montjuïc serà un dels centres neuràlgics, on acabarà el recorregut. Al Poble Espanyol s´instal•larà una pantalla gegant per seguir la cursa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento