Els humoristes de Paramount Comedy, una riallera benvinguda a l'estació estival

  • És una gira d'actuacions còmiques del canal.
  • Estarà fins al diumenge a l'Apolo.

Marató còmica al Teatre Apolo durant el cap de setmana abans de donar la benvinguda, el proper dia 11, als Adulterios de Woody Allen dirigits per Verónica Forqué. El canal televisiu de pagament Paramount Comedy porta a Barcelona els humoristes Don Mauro, Luis Álvaro Rodríguez i Paco Calavera, només fins al diumenge.

Tots tres són, a més d´intèrprets, autors dels seus textos, que presenten en gira per més de 30 teatres de tot Espanya. A Mauro Muñiz, Don Mauro, li agrada presentar-se com el «nen rosset que anava a fer solfeig, una cosa que marca per sempre més», com deixa en evidència a les seves hilarants actuacions.

Paco Calavera, per la seva banda, es va comprar un ordinador portàtil amb el seu primer sou i es va dedicar a fer descàrregues d´aquestes que tant empipen el Miniteri de Cultura. Per últim, Luis Álvaro Rodríguez va deixar de banda una prometedora carrera com a empleat del mes a la cadena d´hamburgueseries McDonald´s per fer-se còmic de stand up comedy, no sabem si per convertir-se també en empleat del mes o de la temporada, teatral, de Paramount.

* Av. Paral·lel, 59. Avui divendres a les 21.00 hores. Dissabte a les 20.00 i a les 22.30 h i diumenge a les 20.00 hores. Preu: 18 a 22 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento