Comunitat Valenciana

La presidenta de l'Acadèmia de Cinema entregarà el Premi Ricardo Muñoz Suay a Gutiérrez Aragón

  • La presidenta de l'Acadèmia de Cinema, Yvonne Blake, farà entrega del Premi Ricardo Muñoz Suay el pròxim dia 28 de juny a les 20.00 hores al director, escriptor i acadèmic Manuel Gutiérrez Aragón pel seu llibre 'A los actores' en un acte que se celebrarà en el Botànic de València.

Així ho ha assegurat este divendres en la presentació del guardó el director adjunt d'Audiovisuals i Cinematografia de l'Institut Valencià de Cultura, José Luis Moreno; el director general de l'Acadèmia de Cinema, Joan Álvarez; i el director de Cinema Jove, Carlos Madrid.

A l'entrega del premi està prevista l'assistència dels actors Óscar Jaenada i Juan Diego Botto i falten per confirmar actrius que hagen treballat amb Gutiérrez Aragó, qui segons Álvarez s'ha revelat com "un escriptor fantàstic".

Per la seua banda, Moreno ha destacat que l'entrega d'este premi servix "d'homenatge" a Muñoz Suay quan es complixen cent anys del seu naixement i 20 de la seua mort i aproxima l'Acadèmia a València de manera "natural".

El premi s'atorga en el marc del festival Cinema Jove que s'ha convertit en "una bona plataforma de cineastes joves", té "una identitat acusada i d'èxit" des d'on "es reconeix el talent, una cosa que no és molt comú en les fràgils carreres dels cineastes", ha afegit Moreno.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento