Ofensiva policial contra les bandes juvenils violentes

  • Un operatiu especial s'ha saldat ja amb dos detinguts.
  • Més 30 actes administratives per possessió de drogues i armes
  • I 23 menors posats a disposició dels seus pares.
Els Mossos d'Esquadra porten a termen una ofensiva a espais públics de Barcelona i l'àrea metropolitana (Rubí, Sant Cugat, Sabadell o Terrassa) per localitzar grups de joves organitzats i violents i evitar que es produeixin
baralles entre ells. De moment, ja hi ha dos detinguts, 30 actes aixecades per possessió de drogues i armes i 23 menors identificats.

La policia autonòmica catalana va informar ahir que, als darrers mesos, s'ha donat «algun episodi greu, com ara baralles tumultuàries, lesions i desordres públics» protagonitzats per aquests grups. L'últim cas va ser la baralla amb armes blanques que es va produir el 8 de  febrer entre grups de Latin Kings i Ñetas a la plaça de Joan Miró. Dos mossos de paisà que van mediar en l'aldarull van resultar ferits. Van detenir 8 dels 22 joves implicats, dos d'ells menors.

Entre dissabte i diumenge es va actuar en un local de L'Hospitalet i en un altre espai d'oci nocturn del Prat, on es van aixecar 5 actes per tinença d'haixix, cocaïna, aerosols de defensa i dos ganivets i es van localitzar cinc menors que van passar a disposició de la Fiscalia i dels seus pares.

A la resta de l'àrea metropolitana es van posar 10 denúncies per tinença de drogues i 3 per armes prohibides.

El dispositiu s'ha estès a  Tarragona, amb dos joves detinguts per resistència i atemptat contra l'autoritat i cinc actes interposades. Els Mossos creuen que la situació d'aquestes bandes està «sota control». Al Port esportiu de Tarragona es van identificar 10  menors amb drogues en un local i es va aixecar una acta per un menor que tenia una pistola detonadora.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento