Les lleis de l'oferta i la demanda

Les lleis de l'oferta i la demanda

Escena del montaje 'Las chicas de las tres y media Floppies’
Escena del montaje 'Las chicas de las tres y media Floppies’ (20MINUTOS.ES)
Ampliar

Dones, mares i prostitutes. La seva lluita en un món que les ha marcades forma part de l'acció central de Las chicas de las tres y media Floppies, en cartell a la sala alternativa Nau Ivanow des d'aquesta nit i escrita per Luis Enrique Gutiérrez Ortiz.

Les dues protagonistes tracten de curar-se les ferides de la vida, intentant creure en alguna cosa i pensant que paga la pena arribar fins a on es troben per tenir una família i una feina que hauria de normalitzar-se.
La prostitució és una realitat per a milions de dones del món, també a Catalunya, que no para de donar notícies d'actualitat i de debat sobre la seva legalització o sobre les màfies que hi operen.

S'afegeix a aquest corrent de generació d'opinió aquest espectacle que dirigeix Mercè Vila Godoy i amb les actrius Neus Bernaus i Maria Ribera. La lluita d'aquestes dues dones és la d'un món mancat d'oportunitats.
L'autor del muntatge, nascut a Mèxic l'any 1968, és conegut com a dramaturg amb el nom de LEGOM. Ha estat guardonat al seu país amb el Premio Nacional de Dramaturgia Manuel Herrera.

Entre les seves obres, a banda d'aquesta, escrita l'any 2005, hi figuren Diatriba rústica para faraones muertos (2005); De bestias criaturas y perras (2004), Civilización (2007) i Sensacional de maricones, també del passat 2007.

*Nau Ivanow. C/Hondures, 28. Avui a les 21.00 hores. Preu: 18 euros.Més informació al web: www.nauivanow.com.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/431965/0/teatro/barcelona/prostitutas/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios