L'alternativa del cel·luloide

  • Fins a 78 metratges conformen la quinzena edició del Festival de Cinema Independent de Barcelona, que divendres s'inaugura.
  • Manresa, capital fins diumenge del cinema negre.
  • CONSULTA AQUÍ MÉS NOTÍCIES DE BARCELONA.

El Festival de Cinema Independent de Barcelona L'Alternativa aposta per la innovació del seté art i la incorporació d'un llenguatge creatiu. La cita arriba a la seva quinzena edició amb les seccions habituals i tot un seguit de sorpreses previstes per a les Seccions Paral·leles i Pantalla Hall. El certamen inclourà taules rodones i masterclass.

El millor cinema independent facturat als darrers dos anys s'incorpora a la Secció Oficial de L'Alternativa amb un total de 78 metratges programats de tot el món. Directors i autors novells reben el suport del certamen i competeixen en quatre seccions: Llargmetratges, Curtmetratges, Documentals i Animació.

Manresa, per la seva banda, organitza fins diumenge el desé Festival Internacional de Cinema Negre, on es podran veure els films Anamorph de Henry Millar; Que parezca un accidente de Gerardo Herrero; Flammen and Citronen d'Ole Christian Madsen; Frozen river de Courtney Hunt o The equation of love and death de Cao Baoping.

* Tota la programació dels Festivals als webs: http://alternativa.cccb.org/2008/ i www.cinemanresa.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento