El fiscal demana la màxima pena pel crim de Ripollet

  • Els dos joves detinguts poden ser jutjats per homicidi, amb una pena de fins a 8 anys d'internament.
  • 800 veïns i amics de la noia morta es manifesten.
Manifestación por el asesinato de una joven en Ripollet.
Manifestación por el asesinato de una joven en Ripollet.
EFE
Manifestación por el asesinato de una joven en Ripollet.

La Fiscalia va imputar ahir un delicte d'homicidi als dos menors detinguts per haver degollat, presumptament, una noia de 14 anys dissabte passat en un descampat de Ripollet. Ara, es poden enfronten a la màxima pena: vuit anys d'internament en un centre de justícia juvenil.

Després que els Mossos d'Esquadra els prenguessin declaració aconseguint la seva confessió, els dos joves arrestats ja van passar la nit d'ahir internats per ordre del jutge de menors. Hauran de restar un mínim de sis mesos al centre mentre duri la instrucció del cas. Ahir, prop de 800 persones van protagonitzar una marxa des de l'Ajuntament fins al descampat per mostrar el seu rebuig pel crim, dipositant-hi flors i espelmes.

Per avui, està previst que es duguin a terme cinc minuts de silenci als instituts de Ripollet com a senyal de dol. L'Ajuntament del municipi també s'ha sumat a la proposta i va reclamar ahir que no es propaguin rumors perquè «poden enterbolir la normal convivència».

Mentrestant, es manté oberta la investigació del cas i s'està analitzant la roba tacada de sang trobada en un balcó proper al lloc dels fets. Tot sembla indicar que la víctima va morir dessagnada com a conseqüència d'una ganivetada al coll, tot i que els serveis d'emergència van trobar-la encara amb vida.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento