El Manga no sap què és la crisis

Disfresses, karaokes, videojocs, exposicions, autors de prestigi signant les seves obres i manga, molt de manga.

La XIV edició del Saló del Manga va tancar diumenge les seves portes després de quatre dies d'intensa activitat. En aquestes jornades ha rebut la visita de més de 60.000 persones imbuïdes per l'esència de l'estètica del còmic japonès. El certamen s'ha celebrat a la Farga de L'Hospitalet de Llobregat, el Poliesportiu del Centre i l'Auditori Bar-radas. Ha tingut la participació de 140 expositors -xifra récord segons els organitzadors- que, aliens a la crisi econòmica, han mostrat les darreres tendències en vi-nyetes orientals.

Així, durant quatre dies s'han pogut visitar una exposició dedicada als quinze anys d'emissió de la sèrie Doraemon a Espanya, dues mostres sobre la cultura manga, un recull de fotografies de joves amb imatges trencadores, com ara els cosplayers, els gòtics o les lolites, i una mostra dels dibuixos de l'equip Acuarela.

També hi va haver música

Paral·lelament, aquest cap de setmana també es va celebrar la setena Fira Internacional del Disc de Barcelona al Palau Sant Jordi. Uns 200 expositors de tot el món hi van participar i s'hi podien trobar discos amb preus des d'un euro fins 2.000. També es van subhastar cabells del beatle George Harrison.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento