Denuncien que Renfe no dóna prioritat als usuaris de mobilitat reduïda als ascensors

Denuncien que Renfe no dóna prioritat als usuaris de mobilitat reduïda als ascensors

No hi ha cap distintiu. Usuaris dels trens de Rodalies de Renfe han demanat a la companyia que es posi algun tipus de distintiu en els ascensors per pujar al vestíbul de l’estació de Plaça Catalunya perquè els passatgers tinguin clar que la gent amb dificultats de mobilitat o que van carregats amb maletes o carrets de nens tenen prioritat.
L’empresa ferroviaria reconeix que no hi ha cap distintiu en els elevadors que especifiqui aquest ús prioritati, tot i que assenyala que «els ascensors compleixen tots els codis d’accessibilitat». Lluís Perramon, un usuari de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme), s’ha trobat diverses vegades amb l’incivisme d’algun passatger que no ha volgut cedir-li el seu lloc per a què pugi amb el carret del seu fill fins al vestíbul. «La gent és molt egoista i incívica i potser Renfe els hauria de recordar d’alguna manera que l’ascensor és per a les persones que tenen dificultats per pujar per les escales mecàniques», afirma amb rotunditat aquest usuari, que també denuncia que «la majoria de dilluns està espatllat un dels dos ascensors que donen accés al vestíbul de Plaça Catalunya». No tenen aquest problema els passatgers que baixen de l’exterior al vestíbul, ja que en els ascensors de TMB sí que s’especifica que són per a l’ús de persones minusvàlides.
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/422/0/renfe/asecensors/mobilitatreduida/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios