Queixes pel sorteig per poder tocar al carrer

Queixes pel sorteig per poder tocar al carrer

Des de fa tres dies, els músics que toquen als carrers de Ciutat Vella tenen un lloc i un horari establert- La majoria d’ells ha vist amb bons ulls la decisió del districte de Ciutat Vella, que copia la iniciativa de regular els músics que ja fa el metro.
Tot i així, alguns d’ells no troben bé la manera com es fa el sorteig. De moment, cada dilluns, a les nou del matí, els músics entren al centre cívic del convent de Sant Agustí i allà el donen un número. A les 9.20 fan el sorteig i el guanyador comença escollint un dels 23 llocs on poden tocar. Un dels músics, Gualter Sala, denuncia que «hi ha gent que viu de tocar al carrer i no pot estar pendent d’un sorteig», i proposa que es faci una cua a l’entrada i que s’esculli per ordre d’arribada. L’encarregada d’apuntar-los, Romina Fusco, va assegurar ahir que és la primera setmana que es fa aquest sistema i que estudiaran la proposta d’en Gualter.
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/416/0/queixes/carrer/musics/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios