Comunitat Valenciana

Pares del CEIP de La Canyada del Fenollar denuncien la inundació dels barracons

  • Pares del col·legi públic de la pedania alacantina de La Canyada del Fenollar han denunciat este dijous que la pluja ha inundat un dels barracons que conformen el centre. Així ho ha informat la vicepresidenta de l'AMPA, María López, qui ha assenyalat que dels 180 alumnes del centre només han acudit a classe una trentena.
El aula afectada por la inundación en el barracón
El aula afectada por la inundación en el barracón
CEDIDA
El aula afectada por la inundación en el barracón

López, en declaracions a Europa Press, ha explicat que l'aigua ha entrat a l'aula prefabricada "més antiga" per baix de la porta, ja que es troba "a ras de terra" i en estar ubicada en zona de rambla, pel que ha quedat "totalment inundada". A això se suma que "se n'ha anat la llum i els xiquets no tenen calefacció". Per esta raó, han demanat a la Conselleria d'Educació que "done una solució" i com a proposta ha esmentat que s'eleve el nivell del terra de l'aula prefabricada.

A més, ha recordat que encara no s'ha col·locat en els barracons un segon teulada "com doble protecció", una cosa que reclamen des de fa temps "mentre que es construeix el nou col·legi perquè els nens puguen anar a classe quan plou". No debades, ha afegit que si es complix la previsió que continuï plovent, les altres aules prefabricades també podrien inundar-se.

En este sentit, la representant de l'AMPA ha afirmat que la setmana passada van parlar amb la regidora d'Educació, María José Espuch, i la directora territorial d'Educació, Tudi Torró, els qui creien que ja s'havia efectuat esta actuació.

INCIDÈNCIES DE TRÀNSIT

La Policia Local d'Alacant ha posat en marxa un dispositiu especial per a coordinar les incidències menors de trànsit per la pluja, en els principals accessos a la ciutat per l'avinguda d'Elx, on s'ha produït una acumulació d'aigua en un dels carrils que alentia el trànsit, i en avinguda de Dénia i en les avingudes de Jovellanos i Juan Bautista la Fora.

Per part seua des del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) han intervingut al carrer Palangre per a retirar un arbre, i en dos punts on s'ha produït acumulació d'aigua a l'avinguda Costablanca i al carrer Panamà.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento