Movent-se al ritme del nou rei de la salsa

  • Marc Anthony actua diumenge al Palau Sant Jordi.
  • El cantant novaiorquès presentarà el seu darrer treball titulat 'El cantante'.
Marc Anthony és el nou i indiscutible
rei de la salsa. I no només per la seva veu, que és important. S'ha coronat en el món de la música gràcies també a la seva manera de concebre els concerts:
com un gran espectacle.

Així, en qualsevol dels seus directes, el marit de Jennifer López sua la samarreta de valent. I tot i sortir normalement vestit de forma impecable, es va embalant i no para de moure els malucs al so de la música.

Aquest cap de setmana es deixarà anar a Barcelona, on el músic nascut a Nova York i d'ascendència porto-riquenya conclou la seva gira espanyola.

Durant aquest periple ha visitat els escenaris de Tenerife, Las Palmas i Madrid. Avui actua a Múrcia i, demà, a Castelló. Diumenge serà el torn de la capital catalana, on presentarà el seu darrer treball, El cantante, desè en la seva carrera. Malgrat tot, també hi haurà cabuda pels temes que l'han acompanyat en la seva dilatada trajectoria.

Si res no canvia, l'arxiconegut Valió la pena, Te conozco bien, Mi gente, Ahora quién i Te amaré sonaran en el decurs del recital.

Amb convidats

En el concert de diumenge Marc Anthony estarà acompanyat per artistes amics seus: Rosario Flores, Antonio Carmona i Pitingo -en el concert de Madrid, per sorpresa, també va afegir-s'hi Alejandro Sanz-.

El que encara no està clar és si Jennifer López, que l'està acompanyant en aquesta gira amb els seus nadons bessons, estarà entre el públic o dalt l'escenari. En el recital de Madrid, l'actriu i cantant va pujar fugaçment a l'escenari i es va marcar un petit ball amb el seu marit a causa de la insistència del públic, que va estar corejant el seu nom durant tota la nit.

* Passeig Olímpic, 5-7. Diumenge, a partir de les 20.45 hores. Preu de les entrades, entre 35 i 65 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento